home » over ons

Over ons

Over Nathalie en Paul

Wij zijn Nathalie van Grootveld en Paul van den Mosselaar.

Nathalie heeft een opleiding gehad in de automatisering en heeft al vele jaren mensen geholpen die tegen problemen aanliepen en lopen met automatiseringsproblemen. Vaak zijn het kleine problemen die snel kunnen worden opgelost als je weet hoe een programma werkt. Voor grotere problemen draait Nathalie haar hand ook niet om. Te denken valt aan het installeren van software of het aansluiten van randapparatuur.

Mobiele telefoons kennen voor Nathalie geen geheimen. Het installeren van apps is voor haar dagelijks werk. Ook verkeerd ingestelde apps weet ze snel en vakkundig bij te stellen.

Ongelukjes met telefoons kan Nathalie voor een geringe vergoeding repareren. En wilt u een echte PC die speciaal voor u is gebouwd naar uw eigen wensen dan kunt u ook terecht bij Nathalie.

Paul heeft een heel andere achtergrond en werkt al jaren in de financiële sector. Bedrijfsadministraties en belastingzaken vormden hierbij de hoofdmoot van zijn activiteiten. De laatste jaren zijn de administraties grotendeels afgebouwd omdat die te veel een periodiek karakter hebben. Iedere maand de BTW-aangifte verzorgen voor veel bedrijven verzorgen is heel wat anders dan mensen helpen met een aangifte inkomstenbelasting.

Veel particulieren schrikken van die blauwe enveloppen en zijn geneigd om die te negeren en ver weg te stoppen. Helaas is dat niet de oplossing. De belastingdienst is vasthoudend in dat soort zaken. Het negeren van de “uitnodiging” om de jaarlijkse aangifte te doen kan behoorlijke boetes opleveren. De belastingdienst is dan ook niet te beroerd om de definitieve aanslag te verhogen met rente.

Kennis en ervaring delen om mensen te helpen

Nathalie en Paul willen hun kennis en ervaring inzetten om mensen te helpen.

Mensen zijn vaak zo opgelucht als hun probleem is opgelost:  hun pc is gemaakt of hun aangifte ingediend bij de belastingdienst. Schroom dus niet en neem contact met ons op om hulp te vragen 

Diensten

Kennis is macht

Houd onze blog in de gaten en doe gratis kennis op over belastingzaken en automatisering, maar ook over allerdaagse en actuele zaken.

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Meer informatie