Corona heeft onze wereld behoorlijk veranderd. De normale gewoonten kunnen en mogen niet. Geen handen schudden, niet meer knuffelen. Alles op anderhalve meter. Voor veel mensen een ramp. Niet meer op bezoek bij je ouders in het verpleeghuis. Opa’s en oma’s die niet meer op hun kleinkinderen kunnen oppassen.

We hebben veel mensen horen klagen over hun isolatie. Vooral de ouderen onder ons misten en missen nog steeds de gezelligheid van samenkomen voor een kop koffie.

Dat probleem kan ik niet voor u oplossen. Maar ….. een computer kan veel leed verzachten. Je kan met je kinderen en kleinkinderen beeldbellen en skypen. U heeft wel en mobiele telefoon of een computer voor nodig en lef om over te stappen naar alle nieuwe mogelelijkheden.

Ik ga in mijn periodieke rubriek uitleggen hoe u dat moet doen.

Verder ga ik schrijven over nieuwe snufjes op mobieltjes, leuke computerprogramma,s en hoe u eenvoudig gebruik kunt maken van internet. Er gaat letterlijk een wereld voor u open.

Het lijkt me bijzonder leuk om u te helpen optimaal gebruik te maken van de moderne hulpmiddelen die de wereld verwijd hebben. Zoek eens op internet naar uw favoriete muziek of informatie over het Amazone gebied. U staat versteld van alle mogelijkheden.

Moeilijk? Welnee gewoon doen. Ik ga het u leren.

Heeft u specifieke vragen? Zend ze maar in en u krijgt antwoord. Ik ga u helpen!

Ik ben Nathalie van Grootveld en ben geboeid door de onvoorstelbare mogelijkheden van de automatisering. Ik heb de nodige opleidingen in de automatisering gevolgd maar het is pas echt leuk geworden toen ik digibeten ging helpen de moderne hulpmiddelen te gaan gebruiken.

De vreugde die mensen ervaren als ze ineens contact kunnen leggen met oude vrienden die ver weg wonen. Fantastisch en er is geen sprake meer van isolatie.

Geef maar aan waar u hulp bij wilt hebben. Ik ga u helpen.

Nathalie

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties