Kennis delen levert alle betrokkenen meerwaarde op

Met dit motto willen Nathalie van Grootveld en ik, Paul van den Mosselaar, regelmatig schrijven over nieuwe ontwikkelingen. Hoofdthema’s zullen automatisering en fiscale/financiële zaken zijn. Het is de bedoeling om u te helpen bij computerproblemen met hard- en software.

Te denken valt o.a. aan adviezen wat u kunt doen als u vast loopt met een bepaald computerprogramma of hoe u uw foto’s kunt opslaan zodat u ze niet kwijt raakt bij een computercrash.

 Verder zullen we u op de hoogte houden van veranderingen van belastingtarieven zoals de halfjaarlijkse aanpassing van het minimumloon en de regels bij toeslagen. Ook zullen we zeker berichten over de kinderopvangtoeslag en de zeer recent bekend geworden affaire bij de inkomstenbelasting, waarbij vele, vele mensen op voorhand aangemerkt worden als fraudeur.

Wij zullen onderwerpen inbrengen die ons interessant lijken voor u. U kunt ook helpen. U kunt verzoeken indienen om bepaalde onderwerpen nader toe te lichten. Kritiek hebben mag ook. Daar kunnen we van leren. Maar het belangrijkste is dat we samen een podium maken waar u en wij plezier aan beleven.

Paul van den Mosselaar

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk

Hoi Paul, Ik kijk erg uit naar de kennis en handige informatie wat je met ons gaat delen:)

Jaap

Interessant! Ik kijk ernaar uit.

Groet,

Jaap