“Ik begrijp er niets meer van!”

Deze opmerking hoor ik vaak! Mensen die nog hebben leren rekenen met een telraam moeten tegenwoordig hun zaken digitaal afhandelen.

Banken en overheid zeggen doodleuk: ja dan moet u maar meegroeien met de ontwikkelingen! Leuk hoor maar hoe doe je dat?

Onze intentie is om onze kennis met u te delen. Hoewel ik nog niet zo oud ben besef ik heel goed dat de overstap naar de huidige geautomatiseerde systemen heel groot kan zijn. Ik kan en wil u daar graag bij helpen.

Eigenlijk is bijvoorbeeld een betaling van een rekening met de computer makkelijker dan diezelfde overboeking via een handmatig uitgeschreven overboeking. En als u dat trucje door heeft is de wereld voor u een stukje eenvoudiger. U zult het de tweede keer al leuker vinden en u gaat zich zelfs afvragen waarom u niet eerder bent overgestapt op de nieuwe manier van betalen.

De computer blijkt heel makkelijk en leuk te zijn. U kunt met uw computer gaan winkelen of bellen met uw vriend of vriendin die jaren geleden is geëmigreerd. Laat uw angst voor de computer vallen en uw wereld wordt weer interessant ongeacht of u spelletjes gaat spelen of uw levensverhaal gaat schrijven voor uw kinderen en kleinkinderen.

U mag vragen aandragen en ik ga u helpen met oplossingen. Vragen die interessant zijn voor veel mensen zal ik in een van mijn bijdragen gaan behandelen. Vragen die geen grote doelgroep zullen aanspreken zal ik rechtstreek met u kortsluiten.

Kom maar op met uw vragen. Ik zit er klaar voor!

Nathalie

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties