In de automatiseringswereld gaan de ontwikkelingen supersnel en er zijn allerlei figuren die misbruik maken van programma’s. Ontwikkelaars zoals Adobe moeten dus constant bezig zijn om hun programma’s up to date en veilig te houden.  Op een bepaald moment gaat dat niet meer en moet je overstappen op nieuwe technieken die wel veilig zijn. Zo’n nieuw programma is HTML5.

HTML5 gaat het programma FlashPlayer vervangen. FlashPlayer had u, als gebruiker, nodig om bewegende beelden te zien op het internet; denk hierbij aan spelletjes, video’s, etc.

In veel gevallen zult u niets merken van deze nieuwe situatie omdat software leveranciers al langer op de hoogte waren van de plannen van Adobe en ze hebben waar nodig hun eigen software al geupdated naar HTML5

In het afgelopen jaar hebben browsers, zoals Chrome, Firefox, u nog de mogelijkheid gegeven om gebruik te maken van FlashPlayer. U kreeg ook de vraag of u dit programma wilde uitschakelen.

Na 31 december 2020 is het echt over voor FlashPlayer en Adobe raadt iedereen af om nog langer gebruik te maken van Flash Player omdat Adobe niet langer kan instaan voor de veiligheid. Makkelijker gezegd, u heeft waarschijnlijk het afgelopen jaar nog gebruik gemaakt van Flash Player. Flash player staat dan op uw computer geïnstalleerd. Zou u deze willen verwijderen? Het is niet veilig meer.

Heeft u toch problemen of vertrouwt u uw programma’s niet bel dan voor assistentie naar:

Nathalie 06-26 89 10 61 of mail naar Nathalie van Grootveld [grootsolutions@outlook.com]

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties