Doelstelling

home » doelstelling

Doelstelling

Kennis delen is vermenigvuldigen!

Kennis delen is vermenigvuldigen!

Met dit motto willen Nathalie van Grootveld en Paul van den Mosselaar regelmatig schrijven over nieuwe ontwikkelingen. Hoofdthema’s zullen automatisering en fiscale/financiële zaken zijn. Het is de bedoeling om u te helpen bij computerproblemen met hard- en software.

Te denken valt o.a. aan adviezen wat u kunt doen als u vast loopt met een bepaald computerprogramma of hoe u uw foto’s kunt opslaan zodat u ze niet kwijt raakt bij een computercrash.

Verder zullen we u op de hoogte houden van o.a. veranderingen van belastingtarieven, de halfjaarlijkse aanpassing van het minimumloon en de regels bij toeslagen. Ook zullen we zeker berichten over de kinderopvangtoeslag en de zeer recent bekend geworden affaire bij de inkomstenbelasting, waarbij vele, vele mensen op voorhand aangemerkt worden als fraudeur.

Interessante onderwerpen

Wij zullen onderwerpen inbrengen die ons interessant lijken voor u.

U kunt ook helpen. U kunt verzoeken indienen om bepaalde onderwerpen nader toe te lichten. Kritiek hebben mag ook. Daar kunnen we van leren. Maar het belangrijkste is dat we samen een podium maken waar u en wij plezier aan beleven.

Wilt u periodiek nieuwe berichten, tips en trucs van ons ontvangen laat dan uw (voor-) naam en e-mailadres achter. Ter kennismaking ontvangt u het digitale boek BELASTINGEN EN TOESLAGEN gratis en voor niks.

Diensten

Kennis is macht

Houd onze blog in de gaten en doe gratis kennis op over belastingzaken en automatisering, maar ook over allerdaagse en actuele zaken.

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Meer informatie