Wil je op een saaie bijeenkomst een discussie uitlokken begin dan over belasting. Net als over het weer heeft iedere Nederlander daar een mening over. Die meningen zijn meestal niet vleiend en je feestje is niet langer saai.

De meeste mensen vinden de belastingen in Nederland te hoog. Daar staat tegenover dat de voorzieningen in Nederland best wel goed geregeld zijn.

Belastingen zijn noodzakelijk om een land ordelijk te regelen en iedereen heeft zijn bijdrage te leveren. Het begint jaarlijks met de blauwe enveloppe met het verzoek om uw belastingaangifte te doen. Er zijn mensen die van de blauwe enveloppe alleen al het Spaans benauwd krijgen. Ze maken de enveloppe zelfs niet open. Jammer, want het is ook een kans om je belastingaanslag te verlagen of zelfs belasting terug te vragen.

Verder is het belangrijk om te zorgen voor een juiste aanslag want het kan van invloed zijn op huur- en zorgtoeslagen.

Ik, Paul van den Mosselaar, verzorg al vele jaren voor tientallen mensen belastingaangiften. Het doel is om belastingplichtigen te ontzorgen en de belastingaanslag zo laag mogelijk te houden. We zoeken naar het “randje” bij mogelijke aftrekposten. We zoeken naar te onderbouwen kosten, want aan fraude doen we niet mee.

Periodiek wil ik kennis en tips met u delen. Daarnaast geven we antwoord op vragen die binnen komen.

U kunt ook het onvoltooide digitale boekwerk downloaden. Onvoltooid omdat gegevens regelmatig veranderen en omdat we regelmatig nieuwe pagina’s met actuele items zullen to toevoegen.

Om verzekerd te zijn van de laatste informatie hebben we alleen uw email nodig om u te informeren.

Paul van den Mosselaar

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties