Automatisering

home » automatisering

Automatisering

Voordelen automatisering

Voor diverse mensen is automatisering een vaag begrip waar ze liever niets mee te maken willen hebben. Deze mensen zien alleen de nadelen. Ze vergeten echter twee belangrijke zaken:

  • automatisering heeft ook heel veel voordelen;
  • de samenleving is zo verandert dat u wel mee moet gaan in de automatiseringsrace.

Grote organisaties hebben de afgelopen jaren veel werk gemaakt om hun  werkzaamheden te automatiseren. Voor die organisaties is dat gunstig omdat veel eentonig werk overbodig is geworden. 

Het verdwijnen van deze werkzaamheden betekent gelijktijdig het verdwijnen van veel banen en werkgelegenheid. Maar dat betekent ook dat de klanten nu zelf hun gegevens moeten invullen. 

De organisaties maken apps waarmee klanten zelf alles kunnen invullen en regelen.

Achterblijven is geen optie

Apps kunnen gedownload worden op je mobiele telefoon. En dan ……. is je mobieltje een super handig instrument. Je kan met je mobieltje boodschappen betalen, verzekeringen afsluiten,  uw bankzaken regelen, berichten van de overheid bekijken, nieuwsberichten volgen, foto’s maken en bewaren, uw pasjes opslaan en beheren en nog veel meer. De mogelijkheden groeien nog iedere dag. Achterblijven is geen optie.

Daarnaast kennen we allemaal de computer. Deze kan voor allerlei zaken gebruikt worden. Zo kunt u op zoek gaan naar vrienden en vriendinnen van uw oude school. U kunt boodschappen bestellen en ze laten thuisbezorgen. Of even snel een pizzaatje bestellen als u onverwachts bezoek krijgt.

Er zijn praatgroepen te vinden over het milieu, over voetbal en de politiek. De dikke fraaie boeken die bij onze ouders in de kast stonden als naslagwerk, de beroemde encyclopedie, staat tegenwoordig veel uitgebreider op internet.

Met de computer en alle moderne technische hulpmiddelen is de wereld  uw huiskamer binnenhalen.

Maak de stap, verdiep je (onder begeleiding) in de nieuwe mogelijkheden en verbreed je mogelijkheden.

Diensten

Kennis is macht

Houd onze blog in de gaten en doe gratis kennis op over belastingzaken en automatisering, maar ook over allerdaagse en actuele zaken.

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Meer informatie